Celine Debie Fotografie

Testimonials

TESTIMONIALS

Wat Klanten Zeggen

Celine is bij ons geweest voor de zwangerschaps en Newborn shoot. Beide keren waren wij zeer tevreden over het resultaat. De foto’s zijn mooi en echt in de urban style. Ze neemt de tijd voor de shoots en is super spontaan, ze maakt de fotoshoot echt tot leven met haar positieve energie. Er is ook ruimte om je eigen creatieve ideeën te delen, waardoor je ook echt je persoonlijke twist krijgt aan je fotos.

Anke & Brian
Zwangerschaps fotoshoot

Ik ken Celine een aantal jaren omdat ze mijn collega is. Een heerlijke vrolijke jongevrouw met het hart op de goede plaats. Qua fotografie heeft ze een bijzonder talent. Ze beweegt met je mee en poses zijn niet echt nodig. Ze heeft oog voor detail en pikt de momenten met haar lens alsof het niks is. Ze heeft mij twee keer gefotografeerd in mijn keuken en rondom huis en dat was gewoon een feestje omdat zij zich aanpast en voegt in de situatie, iets dat niet iedere fotograaf beheerst! Ik beveel haar van harte aan!

Monique
zakelijke fotoshoot

Celine is een super spontane en gezellige meid wat ervoor zorgt dat de fotoshoot laagdrempelig en echt leuk is! Ze neemt de tijd voor je om de leukste foto’s te maken. Je merkt aan de manier van fotograferen echt dat ze professioneel is en inzicht heeft in haar vak. De fotoshoot met onze pup was een hele leuke ervaring en we plannen zeker een nieuwe afspraak in. Echt een aanrader voor iedereen die opzoek is naar leuke foto’s!

Daphne, Luca en Tommy
Familie fotoshoot

Celine heeft prachtige foto’s gemaakt van onze herfst bruiloft vorig jaar november. Zowel van de ceremonie als trouwfoto’s na afloop in het bos. Celine is empatisch, enthousiast, creatief en assertief. Naast de kwaliteit van de foto’s die gewoon goed moeten zijn, zijn dat onmisbare eigenschappen in een fotograaf, zéker om je huwelijk vast te laten leggen. Ze denkt namelijk goed mee over de omgeving en de stijl van de foto’s zodat het ook echt bij het koppel past. Celine kan geweldig omgaan met de gasten en onverwachte situaties. Ze gebruikt haar creativiteit om de bijzondere momenten op een minder standaard manier vast te leggen. Als het goed is trouw je maar een keer, maar zo niet dan zou ik Celine zeker weer vragen!

Djamayl & Chloe
bruiloft fotografie

Céline heeft veel passie voor fotografie. Ze neemt het ook erg persoonlijk waardoor je je snel op je gemak voelt. Ze kwam bij mij thuis voor de fotoshoot en nam al het nodige materiaal mee voor de shoot. De foto’s waren een combinatie van professionele foto's voor CV, Linked in en nog wat persoonlijke foto's voor social media. Ik ben erg blij met het resultaat. Heb je familie foto's nodig of wil je mooie portret foto’s. Zeker Céline vragen! Voor een mooie prijs kreeg ik een hele sessie van veel verschillende foto's die ze ook nog in haar eigen tijd voor mij bewerkt heeft.

Dominique
Zakelijke fotoshoot

Celine heeft mij gefotografeerd op de Brunssummerheide voor portret foto’s. Ik heb een ongelofelijk leuke middag gehad en het was heel leuk om dit met Celine te doen. Ze is super spontaan en heel goed in wat ze doet. Ze weet je precies goed op je gemak te stellen en heeft veel goeie tips en een goed oog voor de beste plekken/hoeken. De foto’s waren dan ook echt prachtig geworden. Celine is een echte topper en aanrader!!

Tess
portret fotoshoot

Celine is een enthousiaste jonge vrouw, die met volle teugen van het leven geniet en zich voor 100% inzet bij alles wat ze doet. Zo ook bij haar fotografie. Haar passie voor het fotograferen van mensen is duidelijk zichtbaar. Naast haar vrolijkheid, en positieve instelling heeft Celine een groot talent om mensen op hun gemak te stellen en heel authentiek op de foto te krijgen. Het boeken van een fotosessie bij Celine is een goede keuze als je de meest waardevolle momenten in je leven wilt vastleggen op een professionele, spontane en persoonlijke manier. Ik zeg: “nu boeken“

Anita & Jean
bruiloft fotografie